Kaulanauhalla varmistat yrityksesi näkyvyyden tapahtumissa!

Kaulanauha on helppo ja näkyvä tuote, jolla on asiakkaalle ja vieraalle käyttöä tapahtuman jälkeenkin. Se on nopea pukea ja riisua ja hyvä vaihtoehto, jos tapahtumassa ei haluta käyttää ranteeseen kiinnitettävää ranneketta. Nauhaan voidaan kiinnittää lukuisilla eri lukkovaihtoehdoilla mm. avaimet, henkilökortti tai kännykkä. Pidempi mainosteksti, logo tai yrityksesi "slogan" mahtuvat pitkiin kaulanauhoihin, jolloin tieto tavoittaa kohdeyleisön ja asiakkaat.

Suomen Rannekekaupan valikoimasta löydät erilaisia kaulanauhavaihtoehtoja sekä niiden ominaisuuksia ja tilauksia koskevia tietoja. Saatavilla on laaja värivalikoima niin itse nauhaan kuin siihen tehtävään painatukseen, eri pituuksia ja lukkomalleja sekä lisävarusteita. Tiesitkö muuten, että nauhojemme valmistaminen onnistuu myös ympäristöystävällisistä materiaaleista, kuten PET-materiaalista, bambusta ja puuvillasta sekä kierrätysmateriaaleista?
Kysy ihmeessä lisää ja tee luonnonläheinen valinta!

Tutustu vaihtoehtoihin ohesta, ja jos et ole varma, minkälainen tuote sopisi juuri teidän tilaisuuteenne, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, niin kerromme tarkemmin tuotteistamme. Meiltä saat nauhat hinnoilla, jotka ovat lähes aina edullisempia kuin kilpailijoillamme.
Pyydä kilpailukykyinen tarjous!

Kaulanauhat joka tilaisuuteen ja tarpeeseen

Messuille, festivaaleille, lanseerauksiin, avajaisiin, kilpailuihin, yritystapahtumiin ja mihin tahansa muihin tilaisuuksiin aina suuren luokan festareista pieniin, arkisiin käyttötarkoituksiin. Kaulanauhat muuntautuvat moneen ja sopivat sekä aikuisten että lasten käyttöön. Laadulla valmistettuina ne kestävät käytössä ja kulkevat kätevästi matkassa. Nauhalla ilmoitat itsestäsi, mainostat ja muistutat.

Olet väen mukana liikkuva mainos, ja jäät todennäköisimmin asiakkaan mieleen jälkikäteen. Ehkäpä piristävän värinen, yrityksesi brändiin istuva ja laadukkaasti painettu nauha saa muistamaan juuri sinun tuotteesi tai palvelusi, kun asiakkaalle tulee niille tarvetta jälkeen päin. Esimerkiksi avainnauha harvemmin jää laatikon pohjalle, toisin kuin jokin muu mainoslahja, jolla ei ole juuri käyttöarvoa.
Kaulanauha

Yrityksesi päivittäiseen käyttöön

Kaulanauha toimii myös henkilökorttipidikkeenä, jolla saat yrityksesi henkilöstölle yhtenäisen ilmeen. Valitse haluamasi väri sekä muut nauhan ominaisuudet ja vaikkapa hyvin tarkat yksityiskohdat mahdollistava kuumapainotekniikka, niin yrityksesi logo, verkko-osoite tai slogan saadaan erinomaisesti esiin.Nauhaa käytetään monessa yhtiössä niin ikään vierailijan, kuten asiakkaan, yhteistyökumppanin tai työhaastatteluun saapuvan henkilön tunnisteena. Kannattaa pitää huolta, että brändiä tukevalla ilmeellä varustettuja nauhoja on aina riittävästi saatavilla. Meiltä tilaat onnistuneesti suuretkin erät.
Suomen rannekekauppa

Asiakaspalvelu käytössäsi viikon jokaisena päivänä

Tuotteidemme korkean laadun lisäksi olemme panostaneet asiakaspalveluumme. Meidät saat kiinni silloinkin, kun muut sulkevat liikkeensä ovet ja vaimentavat kanavansa viikonlopun ajaksi. Vastaamme sähköpostiisi tai soittoosi jokaisena viikon päivänä. Voit myös pyytää suoraan tarjouksen Tarjouspyyntö ja yhteydenotto -välilehdeltä, palaamme asiaan tuota pikaa. Neuvomme myös mielellämme, mikäli pähkäilet, millainen teksti nauhaan sopisi ja millaisia
Suomen rannekekauppa

Ei ole asiakaskuntaa, jolle kaulanauhat eivät sopisi

Tuotteitamme tilataan aloille kuin aloille. Asiakaskuntamme vaihtelee aina tapahtumajärjestäjistä hotelleihin, ravintoloihin, kouluihin, järjestöihin ja jopa yksityishenkilöihin. Kaulanauha voikin olla hauska muisto vaikkapa syntymäpäivistä tai polttareista! Tiedustele nauhoja toiveidesi mukaan.

Tuotevalikoimamme

Polyesterikaulanauha

Polyesterikaulanauha

 • Varma perusmalli kovaankin käyttöön
 • Hyvä valinta esim. festivaaleille
 • Saatavilla kaikissa PMS-väreissä
 • Painatus haluamallasi värillä
 • Runsas valikoima eri lukkomalleja ja lisävarusteita
 • 0,30–1,40 euroa / kpl, ei aloituskulua!

Peruspituus 90 cm.
Perusleveydet 10 mm, 15 mm, 20 mm, 25 mm.
Minimitilaus 50 kpl.

Polyesterikaulanauha, kuumapainettu

Polyesterikaulanauha, kuumapainettu

 • Päivittäiseen käyttöön ja tarkkuutta vaativiin painatuksiin
 • Hyvä vaihtoehto esim. mainoslahjaksi tai henkilökunnan käyttöön yrityksissä
 • Saatavilla kaikissa PMS-väreissä
 • Painatus jopa kahdeksalla eri värillä
 • Kuumapainotekniikka takaa, että pienimmätkin yksityiskohdat toistuvat todella tarkasti
 • Runsas valikoima eri lukkomalleja ja lisävarusteita
 • 0,32–1,45 euroa / kpl, ei aloituskulua!

Peruspituus 90 cm.
Perusleveydet 10 mm, 15 mm, 20 mm, 25 mm.
Minimitilaus 50 kpl.

Tuubikaulanauha

Tuubikaulanauha

 • Erittäin pehmeä materiaali päivittäiseen käyttöön
 • Saatavilla kaikissa PMS-väreissä
 • Painatus haluamallasi värillä
 • Saatavana usealla lukkomallilla
 • 0,30–1,40 euroa / kpl, ei aloituskulua!

Peruspituus 90 cm.
Perusleveydet 10 mm, 12 mm ja 15 mm.
Minimitilaus 50 kpl.

Tilaa kaulanauhat omalla
tekstillä numerosta
044 989 3388